lørdag den 14. april 2012

Titanic 100 år

I nat er det 100 år siden Titanic gik ned, og det er en begivenhed der stadig fascinerer mange af os. På vores hjemmeside www.downtownsjolte.dk under papirvarer  kan man finde de fantastiske Titanic memorabilia og læse meget mere.
Titanic Memorabilia

En tidslomme af fantastiske replika (kopier) i form af aviser, brochurer, pamfletter, kort, billeder, breve og hverdags papirer (ephemera) som kvitteringer, billetter og reklamer etc. Ud fra originalt materiale udlånt af private samlere, museer, arkiver, auktionshuse o. lign. er hvert papir scannet og bearbejdet omhyggeligt, så det endelige udseende ligger så tæt på originalen som muligt. Alle papirerne er således historisk korrekte. Kopierne er fabelagtigt udført lige ned til mindste foldemærke, hvilket man vil bemærke når man åbner pakken. "Det er som at være der selv".Alle papirerne er produceret, trykt og pakket i England.
Som udsmykning er papirerne uden sidestykke enten som en historisk collage, som dekoration eller bare enkeltvis i glas og ramme.

1 kommentar:

  1. Tak for kommentar på min blog.
    Jeg har været forbi Downtown Sjolte, og kigge lidt. Der er rigtig mange ting jeg godt kunne ønske mig :) Syntes i har mange spændende og anderledes ting tilsalg.
    Mvh Birthe

    SvarSlet